2.3.2017 9.00

Sanna Sonninen on Finnpilotin luotsausjohtaja alkaen 1.4.2017

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin osastopäällikkö ja merikapteeni Sanna Sonninen on eilen valittu Finnpilot Pilotage Oy:n luotsausjohtajaksi.

Sanna Sonninen aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2017. Hän on aikaisemmin työskennellyt johtajana Trafissa ja Merenkulkulaitoksessa, kehityspäällikkönä ja ylitarkastajana Merenkulkulaitoksessa sekä onnettomuustutkijana Otkesissa ja tutkijana VTT:llä.

Trafissa hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet mm. luotsausviranomaisen tehtävät ja luotsaukseen liittyvän lainsäädännön kehittäminen ja nykyisin Tieto-osaston johtaminen.

Merikapteeni Sanna Sonninen on toiminut myös päällystötehtävissä Finnlinesin ja Nesteen aluksilla sekä VTS-operaattorina. Sanna Sonninen valmistuu tänä vuonna meritekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta.

Lisätiedot

Luotsausjohtaja (toimitusjohtaja 1.4.) Kari Kosonen, kari.kosonen@finnpilot.fi, +358 40 7414 625
Osastopäällikkö, merikapteeni Sanna Sonninen, sanna.sonninen@trafi.fi, puh. +358 40 8299 769

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 18.5.2017 Sairastuin

    …saabismiin pari vuotta sitten (tässä vaiheessa tarkkaavaisimmat ovat jo havainneet, että tämä kirjoitus ei liity luotsaukseen millään tavalla). Saabismista ei voi parantua, mutta se voidaan sopivalla lääkityksellä pitää hallinnassa. Esimerkkinä Motonetin...

  • 4.4.2017 Mitä, jos tilaa pizzaa kesken luotsauksen ja miten se liittyy Norjaan?

    Liittyy se itse asiassa Ruotsiinkin. Pitää ehkä avata hieman. Saimme vieraita Norjasta. Paikallinen organisaatio halusi tutustua PPU-projektiimme, jossa olen ollut mukana. PPU tulee sanoista Portable Pilot Unit eli meidän tapauksessa iPad, jossa on...