Finnpilot Pilotage Oy

Luotsauspalvelut muodostavat tärkeän lenkin Suomen ulkomaankaupan kuljetusketjussa. Autamme ulkomaisia aluksia liikkumaan saaristoväylillämme turvallisesti ja pääsemään satamiin aikataulujen mukaisesti.

MISSIO JA VISIO

Palvelumme varmistaa alusliikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden sekä vähentää merkittävästi ympäristöonnettomuuksien riskiä. Asiakaskeskeiset palvelumme ja huippuosaamisemme tekevät meistä meriliikenteen halutuimman kumppanin.

YHTEISET ARVOMME

Turvallisuus

Toimintamme lähtökohtana on turvallisuus. Tuotamme ammattitaidollamme turvallisuutta ihmisten, merenkulun ja ympäristön hyväksi.

Yhdessä tekeminen

Kehitämme yhdessä toimintaamme ja osaamistamme. Arvostamme asiakkaitamme, toisiamme sekä työtämme.

Uudistuminen

Arvioimme toimintaympäristöämme ja uudistamme toimintaamme asiakaslähtöisesti ja määrätietoisesti.

KESKEISET STRATEGISET TAVOITTEET

Rakennamme luotettavan ja asiakaslähtöisen merenkulkua tukevan palvelukokonaisuuden. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja suunnitelmallisesti ja kehitämme palveluamme yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tuomme lisäarvoa meriturvallisuustyöhön tuottamalla tietoa merenkulun riskeistä yritysten, viranomaisten ja tutkijoiden käyttöön.

Varmistamme palvelutasomme joustavalla henkilöstöresurssien käytöllä toteuttaen hyvää henkilöstöpolitiikkaa.

Johdamme yhtiön toimintaa arvojemme mukaisesti. Edistämme esimiesten johtamistaitoja pitkäjänteisesti.

Rakennamme yhteishenkeä ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

 

 

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...