2.3.2017 9.00

Sanna Sonninen on Finnpilotin luotsausjohtaja alkaen 1.4.2017

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin osastopäällikkö ja merikapteeni Sanna Sonninen on eilen valittu Finnpilot Pilotage Oy:n luotsausjohtajaksi.

Sanna Sonninen aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2017. Hän on aikaisemmin työskennellyt johtajana Trafissa ja Merenkulkulaitoksessa, kehityspäällikkönä ja ylitarkastajana Merenkulkulaitoksessa sekä onnettomuustutkijana Otkesissa ja tutkijana VTT:llä.

Trafissa hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet mm. luotsausviranomaisen tehtävät ja luotsaukseen liittyvän lainsäädännön kehittäminen ja nykyisin Tieto-osaston johtaminen.

Merikapteeni Sanna Sonninen on toiminut myös päällystötehtävissä Finnlinesin ja Nesteen aluksilla sekä VTS-operaattorina. Sanna Sonninen valmistuu tänä vuonna meritekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta.

Lisätiedot

Luotsausjohtaja (toimitusjohtaja 1.4.) Kari Kosonen, kari.kosonen@finnpilot.fi, +358 40 7414 625
Osastopäällikkö, merikapteeni Sanna Sonninen, sanna.sonninen@trafi.fi, puh. +358 40 8299 769

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 21.7.2017 Sedov ja kaverit

    Meillähän on nyt Tall Ships Races täällä Turussa. Olisi itsestään selvää blokkailla hienoista vanhoista purjelaivoista ja siitä, kuinka hienoja ne ovat. Ovathan ne ja on se luotsillekin mukavaa vaihtelua. Palella ulkona heinäkuussa… Suomen kesä, da da. En siis...

  • 18.5.2017 Sairastuin

    …saabismiin pari vuotta sitten (tässä vaiheessa tarkkaavaisimmat ovat jo havainneet, että tämä kirjoitus ei liity luotsaukseen millään tavalla). Saabismista ei voi parantua, mutta se voidaan sopivalla lääkityksellä pitää hallinnassa. Esimerkkinä Motonetin...