21.6.2017 14.00

Etsimme luotsikutterinhoitajia sijaisuuksiin Perämeren luotsausalueelle

Finnpilot Pilotage Oy hakee pikaisesti luotsikutterinhoitajia sijaisuuksiin Tornion ja Vaasan väliselle alueelle.

Sijaisuudet perustuvat työantajan väliaikaiseen työvoiman tarpeeseen. Määräaikaisten sopimusten pituus riippuu muun muassa sairaspoissaolojen kestosta ja kestävät useimmiten viikosta kahteen kuukauteen.

Työtä tehdään viikko työtä - viikko vapaata- järjestelyllä. Työantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta.

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, rannikkolaivurin radioliikennetodistus (SRC-radiopätevyystodistus), hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti.

Hae työpaikkaa viimeistään 6.7.2017 klo 15.00 mennessä lähettämällä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja erittely pätevyyksistäsi sähköpostilla osoitteeseen hr@finnpilot.fi. Sähköpostiviestiin otsikko ”Työhakemus”. 

Lisätiedot

Aki Marjasvaara
Kuljetusjohtaja 
puh. +358 50 371 8212

tai

Ilkka Sipilä
Alueluotsivanhin, Perämeri
puh. +358 400867421

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 13.10.2017 Itsenäiset laivat

    Valtiollinen Yleisradioyhtiö julkaisi tuossa joku aika sitten jutun otsikolla "Merenkulun suuri murros: Osa laivoista seilaa ilman miehistöä jo pari vuoden kuluttua". Sapettaa. Ei se, että kehitys kehittyy, niinhän sen kuuluukin tehdä. Se sapettaa...

  • 21.7.2017 Sedov ja kaverit

    Meillähän on nyt Tall Ships Races täällä Turussa. Olisi itsestään selvää blokkailla hienoista vanhoista purjelaivoista ja siitä, kuinka hienoja ne ovat. Ovathan ne ja on se luotsillekin mukavaa vaihtelua. Palella ulkona heinäkuussa… Suomen kesä, da da. En siis...