12.10.2017 14.00

Haemme luotseja Helsinkiin ja Kotkaan sekä luotsinvälittäjää Helsinkiin

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa valtakunnallisesti luotsauspalveluja. Liikevaihtomme oli 36,5 miljoonaa euroa vuonna 2016. Meitä on 327 ja toimimme 21 asemalla eri puolella Suomea.

Haemme

Luotseja Helsinkiin ja Kotkaan

Luotsi toimii aluksen päällikön neuvonantajana sekä vesialueen ja merenkulun asiantuntijana. Luotsin tehtävään valinta edellyttää voimassa olevaa merikapteeninkirjaa ja merimieslääkärintodistusta sekä vahvaa merenkulun käytännön kokemusta.

Lisäksi vaativan turvallisuusasiantuntijatehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) ja asiakaspalvelulähtöistä ja vuorovaikutteista otetta työhönsä.

Luotsin toimeen kuuluu koe- ja oppilasaika, jolloin luotsi koulutetaan tehtäviin. Palkkaus on luotsaushenkilöstön työehtosopimuksen mukainen. Tehtävän alkamisajankohta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Lisätietoja antaa luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi  puh. 040 829 9769.

Luotsinvälittäjää Helsinkiin

Luotsinvälityksen tehtävänä ottaa vastaan luotsintilauksia aluksilta ja meklareilta. Luotsinvälitystyö on kolmivuorotyötä. Luotsinvälittäjän tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä ja hyvää organisointitaitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) sekä tietoteknistä osaamista. Merenkulun tuntemus on eduksi työn hoitamisessa. Tehtävä on määräikainen.

Lisätietoja antaa luotsinvälityksen esimies Kirsi Meyburgh kirsi.meyburg@finnpilot.fi

Tarjoamme luotseille ja luotsinvälittäjälle mielenkiintoisen ja haastavan työn, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin, sekä kannustavan työyhteisön. Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 14.11.2017 mennessä osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki tai sähköpostilla hr@finnpilot.fi

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 13.10.2017 Itsenäiset laivat

    Valtiollinen Yleisradioyhtiö julkaisi tuossa joku aika sitten jutun otsikolla "Merenkulun suuri murros: Osa laivoista seilaa ilman miehistöä jo pari vuoden kuluttua". Sapettaa. Ei se, että kehitys kehittyy, niinhän sen kuuluukin tehdä. Se sapettaa...

  • 21.7.2017 Sedov ja kaverit

    Meillähän on nyt Tall Ships Races täällä Turussa. Olisi itsestään selvää blokkailla hienoista vanhoista purjelaivoista ja siitä, kuinka hienoja ne ovat. Ovathan ne ja on se luotsillekin mukavaa vaihtelua. Palella ulkona heinäkuussa… Suomen kesä, da da. En siis...