19.12.2017 12.00

Keräys Emäsalon onnettomuuden uhrien omaisten hyväksi

Luotsikutterinkuljettajat – Lotskutterförarna ry, Merimieskirkko ja Finnpilot ovat käynnistäneet yhdessä keräyksen luotsiveneonnettomuuden uhrien omaisten ja erityisesti lasten hyväksi.

Keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä avun tarvitsijoille. Keräys toteutetaan kirkon Kotimaanavun kautta. Finnpilot maksaa keräyksen hallintokulut ja Porvoon ev.lut. seurakunta välittää avun perille.

Keräykseen voi lahjoittaa haluamansa summan. Maksun voi tehdä oman verkkopankin kautta. Ulkomailta lahjoitukset voi maksaa Visalla, Mastercardilla tai kansainvälisenä tilisiirtona.

Lahjoittaa voi nimettömänä ja tavoitesumman täytyttyä voi edelleen lahjoittaa.

Tämän linkin kautta keräykseen https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/kerays_luotsionnettomuuden_uhrien_omaisten_avuksi

Luotsikutterinkuljettajat – Lotskutterförarna ry, Finnpilot Pilotage Oy, Suomen Merimieskirkko ry, Porvoon suomalainen ev.lut. seurakunnan diakoniatyö ja Kotimaanapu välittävät syvän osanottonsa vainajien omaisille.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...

  • 10.12.2017 Suurta surua

      Emäsalossa tapahtui 8.12. onnettomuus, jossa menehtyi kaksi kutterinhoitajaa. Olemme raskain mielin, koko Finnpilotin henkilökunta. Tuo kyseinen työtehtävä oli täysin rutiininomainen. Ei mitään erikoista sään suhteen, ja kaikki muutenkin ihan arkipäiväistä.