19.12.2017 12.00

Keräys Emäsalon onnettomuuden uhrien omaisten hyväksi

Luotsikutterinkuljettajat – Lotskutterförarna ry, Merimieskirkko ja Finnpilot ovat käynnistäneet yhdessä keräyksen luotsiveneonnettomuuden uhrien omaisten ja erityisesti lasten hyväksi.

Keräyksen tuotto menee lyhentämättömänä avun tarvitsijoille. Keräys toteutetaan kirkon Kotimaanavun kautta. Finnpilot maksaa keräyksen hallintokulut ja Porvoon ev.lut. seurakunta välittää avun perille.

Keräykseen voi lahjoittaa haluamansa summan. Maksun voi tehdä oman verkkopankin kautta. Ulkomailta lahjoitukset voi maksaa Visalla, Mastercardilla tai kansainvälisenä tilisiirtona.

Lahjoittaa voi nimettömänä ja tavoitesumman täytyttyä voi edelleen lahjoittaa.

Tämän linkin kautta keräykseen https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/kerays_luotsionnettomuuden_uhrien_omaisten_avuksi

Luotsikutterinkuljettajat – Lotskutterförarna ry, Finnpilot Pilotage Oy, Suomen Merimieskirkko ry, Porvoon suomalainen ev.lut. seurakunnan diakoniatyö ja Kotimaanapu välittävät syvän osanottonsa vainajien omaisille.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...