10.1.2018 10.00

Finnpilot hakee Viestintäpäällikköä

Etsimme organisaatioviestinnän ammattilaista Finnpilotiin. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Finnpilotin ulkoista ja sisäistä viestintää sekä yritysvastuun raportointia. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien yksiköidemme kanssa, kentällä ja hallinnossa.

Tehtäviisi kuuluu mm. ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämistä, suunnittelua ja toteutusta sekä artikkelituotantoa. Tuotat ja julkaiset sisältöjä sähköisiin kanaviin sekä koordinoit kentältä kootun viestintäryhmän työtä. Kokoat, kehität ja julkaiset Finnpilotin yritysvastuuraportin. Osallistut johtoryhmän työskentelyyn tuoden siihen viestinnän näkökulmaa.

Haluamme sinun olevan erittäin kiinnostunut merenkulusta ja meriturvallisuudesta. Intohimosi alaan tulee olla niin korkealla tasolla, että ymmärrät/tulet ymmärtämään toimialamme lainalaisuudet ja vuorovaikutukset nyt ja tulevaisuudessa. Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja yli viiden vuoden kokemusta organisaatioviestinnästä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, olet tiimipelaaja. Hallitset projektien vetämisen ja sinulta onnistuu myös erilaisten sidosryhmätilaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Ymmärrät strategian merkityksen yritykselle ja haluat olla mukana sen kehittämisessä.

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja ymmärrät viestinnän joustavuuden vaatimuksen. Hallitset suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin.

Tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen paikan työskennellä merenkulun ammattilaisten ja meriturvallisuuden parissa. Työskentelet konttorissamme Helsingissä Kampissa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 24.1.2018 mennessä info@finnpilot.fi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja kari.kosonen@finnpilot.fi ”aihe” –kenttään merkintä Viestintäpäällikkö. Tiedustelut puhelimitse (Kosonen, 0407414625) 12.1.2018 klo 13:30-14:30 ja 19.1.2018 klo 13:00-14:00.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...

  • 10.12.2017 Suurta surua

      Emäsalossa tapahtui 8.12. onnettomuus, jossa menehtyi kaksi kutterinhoitajaa. Olemme raskain mielin, koko Finnpilotin henkilökunta. Tuo kyseinen työtehtävä oli täysin rutiininomainen. Ei mitään erikoista sään suhteen, ja kaikki muutenkin ihan arkipäiväistä.