2.3.2018 7.00

Haemme luotsinvälittäjää Helsinkiin

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama eritystehtäväyhtiö, joka tarjoaa valtakunnallisesti luotsauspalveluja. Liikevaihtomme oli 36,5 miljoonaa euroa vuonna 2016. Meitä on 327 ja toimimme 21 asemalla eri puolella Suomea.

Haemme

Luotsinvälittäjää Helsinkiin

Luotsinvälityksen tehtävänä ottaa vastaan luotsintilauksia aluksilta ja meklareilta. Luotsinvälitystyö on kolmivuorotyötä. Luotsinvälittäjän tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä ja hyvää organisointitaitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) sekä tietoteknistä osaamista. Merenkulun tuntemus on eduksi työn hoitamisessa.

Lisätietoja antaa luotsinvälityksen esimies Kirsi Meyburgh kirsi.meyburgh@finnpilot.fi

 

Tarjoamme luotsinvälittäjälle mielenkiintoisen ja haastavan työn, koulutuksen käytössä oleviin työkaluihin, sekä kannustavan työyhteisön. Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 22.3.2018 mennessä osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki tai sähköpostilla info@finnpilot.fi

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...

  • 10.12.2017 Suurta surua

      Emäsalossa tapahtui 8.12. onnettomuus, jossa menehtyi kaksi kutterinhoitajaa. Olemme raskain mielin, koko Finnpilotin henkilökunta. Tuo kyseinen työtehtävä oli täysin rutiininomainen. Ei mitään erikoista sään suhteen, ja kaikki muutenkin ihan arkipäiväistä.