22.3.2018 12.00

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajia Saaristomeren luotsausalueelle Utö luotsiasemalle

Työskentelypaikkoihin kuuluvat nimetyn asemapaikan lisäksi kaikki kyseisen luotsausalueen toimipisteet, jotka ovat Uusikaupunki, Utö, Hanko ja Maarianhamina.

Työtä tehdään viikko työtä - viikko vapaata- järjestelyllä. Työnantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla.

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW. Tehtävään kuuluu myös muun muassa kaluston ja kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotöitä.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, <750 kW), voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, rannikkolaivurin radioliikennetodistus (SRC-radiopätevyystodistus), hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä voimassa oleva B-ajokortti. Kielivaatimus on suomen tai ruotsin kielen hyvä kirjallinen osaaminen ja kummankin kielen riittävä suullinen osaaminen.

Tehtävään valittavalla henkilöllä on kuuden kuukauden koeaika.

Hae työpaikkaa viimeistään 11.4.2018 klo 15:00 mennessä lähettämällä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja erittely pätevyyksistäsi sähköpostilla osoitteeseen hr@finnpilot.fi. Sähköpostiviestiin otsikko ”Työhakemus”.

 

Lisätietoja:
alueluotsivanhin Ari Saari (puh. 0400 744 136) ja kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara (puh. 050 371 8212)

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 22.3.2018 Eislootse von Schärenmeer

    Otsikko mukailee Saksan television aikanaan Perämereltä tekemää dokumenttielokuvaa, jossa esiintyy legendaarisia kolleegojani Merenkulkulaitoksen karvalakki päässä. Viele Grüße nach Kemi. Jääherkkua on saatu maistaa täällä etelässäkin, ja kyllähän siinä...

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...