26.4.2018 7.00

Vesa-Matti Kantala Finnpilotin digitaalisten palveluiden kehityspäälliköksi

Diplomi-insinööri, merikapteeni Vesa-Matti Kantala aloittaa Finnpilotilla 25.6. digitaalisten palveluiden kehityspäällikkönä. Vesa-Matti siirtyy yritykseen Roima Intelligenceltä, jossa hän on toiminut ratkaisuasiantuntijana.

Vesa-Matin vahvoja osaamisalueita ovat muun muassa ohjelmistokehitys, järjestelmäintegraatiot, tietoverkot ja tietoturva.

Ennen Roimaa Vesa-Matti työskenteli meriteollisuuden ohjelmistotalo NAPA:lla järjestelmäinsinöörinä turvallisuusratkaisujen parissa. Urallaan hän on toiminut myös muun muassa Multi-Link Terminals Oy:n Vuosaaren terminaalin apulaisterminaalipäällikkönä.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Kari Kosonen, kari.kosonen@finnpilot.fi, +358 40 7414 625 

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 22.3.2018 Eislootse von Schärenmeer

    Otsikko mukailee Saksan television aikanaan Perämereltä tekemää dokumenttielokuvaa, jossa esiintyy legendaarisia kolleegojani Merenkulkulaitoksen karvalakki päässä. Viele Grüße nach Kemi. Jääherkkua on saatu maistaa täällä etelässäkin, ja kyllähän siinä...

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...