26.4.2018 7.00

Vesa-Matti Kantala Finnpilotin digitaalisten palveluiden kehityspäälliköksi

Diplomi-insinööri, merikapteeni Vesa-Matti Kantala aloittaa Finnpilotilla 25.6. digitaalisten palveluiden kehityspäällikkönä. Vesa-Matti siirtyy yritykseen Roima Intelligenceltä, jossa hän on toiminut ratkaisuasiantuntijana.

Vesa-Matin vahvoja osaamisalueita ovat muun muassa ohjelmistokehitys, järjestelmäintegraatiot, tietoverkot ja tietoturva.

Ennen Roimaa Vesa-Matti työskenteli meriteollisuuden ohjelmistotalo NAPA:lla järjestelmäinsinöörinä turvallisuusratkaisujen parissa. Urallaan hän on toiminut myös muun muassa Multi-Link Terminals Oy:n Vuosaaren terminaalin apulaisterminaalipäällikkönä.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Kari Kosonen, kari.kosonen@finnpilot.fi, +358 40 7414 625 

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...