15.8.2018 9.00

Finnpilot hakee luotseja Saaristomerelle ja Kokkolaan

Avainrooli laivaliikenteen turvallisuuden parissa odottaa – hae meille luotsiksi!

Luotsi toimii merkittävässä roolissa aluksen päällikön neuvonantajana sekä vesialueen ja merenkulun asiantuntijana. Luotsin tehtävään valinta edellyttää voimassa olevaa merikapteeninkirjaa ja merimieslääkärintodistusta sekä vahvaa merenkulun käytännön kokemusta. Lisäksi vaativan turvallisuusasiantuntijatehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) sekä asiakaspalvelulähtöistä ja vuorovaikutteista otetta työhön.

Luotsin toimeen kuuluu koe- ja oppilasaika, jolloin luotsi koulutetaan tehtäviin. Tehtävän alkamisajankohta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Tarjoamme luotseille mielenkiintoisen ja haastavan työn laivaliikenteen turvallisuuden parissa, koulutuksen työhön ja työvälineisiin sekä kannustavan työyhteisön. Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769, alueluotsivanhin Ari Saari (Saaristomeri) puh. 0400 744 136, ari.saari@finnpilot.fi sekä alueluotsivanhin Ilkka Sipilä (Kokkola), puh. 0400 867 421, ilkka.sipila@finnpilot.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 14.9.2018 mennessä osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki tai sähköpostilla info@finnpilot.fi.  

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama eritystehtäväyhtiö, joka tarjoaa valtakunnallisesti luotsauspalveluja. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 38,1 miljoonaa euroa. Meitä on 330 henkilöä ja toimimme 21 asemalla eri puolella Suomea.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 22.3.2018 Eislootse von Schärenmeer

    Otsikko mukailee Saksan television aikanaan Perämereltä tekemää dokumenttielokuvaa, jossa esiintyy legendaarisia kolleegojani Merenkulkulaitoksen karvalakki päässä. Viele Grüße nach Kemi. Jääherkkua on saatu maistaa täällä etelässäkin, ja kyllähän siinä...

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...