15.8.2018 9.00

Finnpilot hakee luotseja Saaristomerelle ja Kokkolaan

Avainrooli laivaliikenteen turvallisuuden parissa odottaa – hae meille luotsiksi!

Luotsi toimii merkittävässä roolissa aluksen päällikön neuvonantajana sekä vesialueen ja merenkulun asiantuntijana. Luotsin tehtävään valinta edellyttää voimassa olevaa merikapteeninkirjaa ja merimieslääkärintodistusta sekä vahvaa merenkulun käytännön kokemusta. Lisäksi vaativan turvallisuusasiantuntijatehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) sekä asiakaspalvelulähtöistä ja vuorovaikutteista otetta työhön.

Luotsin toimeen kuuluu koe- ja oppilasaika, jolloin luotsi koulutetaan tehtäviin. Tehtävän alkamisajankohta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Tarjoamme luotseille mielenkiintoisen ja haastavan työn laivaliikenteen turvallisuuden parissa, koulutuksen työhön ja työvälineisiin sekä kannustavan työyhteisön. Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769, alueluotsivanhin Ari Saari (Saaristomeri) puh. 0400 744 136, ari.saari@finnpilot.fi sekä alueluotsivanhin Ilkka Sipilä (Kokkola), puh. 0400 867 421, ilkka.sipila@finnpilot.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 14.9.2018 mennessä osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki tai sähköpostilla info@finnpilot.fi.  

Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama eritystehtäväyhtiö, joka tarjoaa valtakunnallisesti luotsauspalveluja. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 38,1 miljoonaa euroa. Meitä on 330 henkilöä ja toimimme 21 asemalla eri puolella Suomea.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...