6.9.2018 16.00

Pasi Paldanius Finnpilotin koulutus- ja turvallisuuspäälliköksi

Pasi Paldanius

Pasi Paldanius

Finnpilotin koulutus- ja turvallisuuspäällikön tehtävään on nimitetty merikapteeni Pasi Paldanius. Hän siirtyy tehtäväänsä Finnpilotin Saimaan alueluotsivanhimman tehtävästä. Roolissaan Paldanius raportoi suoraan toimitusjohtaja Kari Kososelle.

1.10.2018 tehtävässään aloittava Paldanius tulee keskittymään Finnpilotin sisäisen koulutusjärjestelmän kehitystyöhön sekä yhtiön turvallisuusjohtamisjärjestelmän kehittämiseen. Uusi koulutus- ja turvallisuuspäällikkö tulee ohjaamaan myös prosessia, joka varmistaa turvallisuushavaintojen aiempaa paremman huomioimisen koulutussisällöissä.

”Turvallisuus ja osaamisen kehittäminen ovat Finnpilotin toiminnassa ykkösprioriteetteja. Paldaniuksen nimityksellä Finnpilot haluaa entisestään vahvistaa näiden alueiden toimeenpanokykyään”, sanoo Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen.

Paldaniuksella on 25 vuoden kokemus monipuolisista merenkulun tehtävistä. Saimaan alueluotsivanhimpana Paldanius on toiminut vuodesta 2011 ja luotsina vuodesta 2006.

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 22.3.2018 Eislootse von Schärenmeer

    Otsikko mukailee Saksan television aikanaan Perämereltä tekemää dokumenttielokuvaa, jossa esiintyy legendaarisia kolleegojani Merenkulkulaitoksen karvalakki päässä. Viele Grüße nach Kemi. Jääherkkua on saatu maistaa täällä etelässäkin, ja kyllähän siinä...

  • 15.1.2018 Winter pending

    Pakkasukko on ottanut Etelä-Suomessakin homman haltuun vihdoin. Sisämaassa alkaa olla hanget korkeat nietokset, mutta etelärannikon saaristossa on edelleen synkkää kuin mörön pyllyssä. Viimeisin oikea jäätalvi oli etelässä toistaiseksi 2010, jolloin jäärännit...