6.9.2018 16.00

Pasi Paldanius Finnpilotin koulutus- ja turvallisuuspäälliköksi

Pasi Paldanius

Pasi Paldanius

Finnpilotin koulutus- ja turvallisuuspäällikön tehtävään on nimitetty merikapteeni Pasi Paldanius. Hän siirtyy tehtäväänsä Finnpilotin Saimaan alueluotsivanhimman tehtävästä. Roolissaan Paldanius raportoi suoraan toimitusjohtaja Kari Kososelle.

1.10.2018 tehtävässään aloittava Paldanius tulee keskittymään Finnpilotin sisäisen koulutusjärjestelmän kehitystyöhön sekä yhtiön turvallisuusjohtamisjärjestelmän kehittämiseen. Uusi koulutus- ja turvallisuuspäällikkö tulee ohjaamaan myös prosessia, joka varmistaa turvallisuushavaintojen aiempaa paremman huomioimisen koulutussisällöissä.

”Turvallisuus ja osaamisen kehittäminen ovat Finnpilotin toiminnassa ykkösprioriteetteja. Paldaniuksen nimityksellä Finnpilot haluaa entisestään vahvistaa näiden alueiden toimeenpanokykyään”, sanoo Finnpilotin toimitusjohtaja Kari Kosonen.

Paldaniuksella on 25 vuoden kokemus monipuolisista merenkulun tehtävistä. Saimaan alueluotsivanhimpana Paldanius on toiminut vuodesta 2011 ja luotsina vuodesta 2006.

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...