25.10.2018 9.00

Finnpilot hakee luotsikutterinhoitajaa Perämerelle

Tule töihin merenkulun huippuammattilaisten tiimiin! Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Perämeren luotsausalueelle, Kokkolan luotsiasemalle. Työskentelypaikkoihin kuuluvat nimetyn asemapaikan lisäksi kaikki kyseisen luotsausalueen toimipisteet.

Työtä tehdään viikko työtä–viikko vapaata -järjestelyllä. Työantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta.

Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW.

Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava:

 • kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja, 
 • koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho <750 kW), 
 • voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, 
 • rannikkolaivurin radioliikennetodistus (SRC-radiopätevyystodistus), 
 • hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä 
 • voimassa oleva B-ajokortti. 

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.

Hae työpaikkaa  viimeistään 12.11.2018 klo 09:00 mennessä lähettämällä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja erittely pätevyyksistäsi sähköpostilla osoitteeseen hr@finnpilot.fi. Sähköpostiviestiin otsikko ”Työhakemus”.


LISÄTIETOJA

Lisätietoja tehtävästä antavat alueluotsivanhin Ilkka Sipilä (puh. 0400 867 421) ja kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara (puh. 050 371 8212)

Palkkaus: Luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan

Työkokemus: yli 2 vuotta

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Haku päättyy: 12.11.2018 klo 09:00

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

 • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

  Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

 • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

  Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...