20.11.2018 8.00

VNK:n johtava asiantuntija Markus Katara on Finnpilotin uusi hallituksen jäsen

Finnpilotin ylimääräinen yhtiökokous on nimennyt Finnpilotin uudeksi hallituksen jäseneksi KTM, OTM Markus Kataran (s. 1982). Katara työskentelee valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolla johtavana asiantuntijana.

Markus Katara on aiemmin työskennellyt liikejuridiikkaan erikoistuneena juristina asianajotoimisto Castrén & Snellmanilla, työ- ja elinkeinoministeriön elinkeino- ja innovaatio-osastolla erityisasiantuntijana sekä Outokumpu Oyj:ssä erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Katara korvaa hallituksen jäsenenä Kimmo Viertolan, joka luopui jäsenyydestä noustuaan lokakuussa valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston osastopäälliköksi ja ylijohtajaksi.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...