18.12.2018 10.00

Avoin työpaikka: luotsikutterinhoitaja Kotkan luotsausalueelle Orrengrundiin

Finnpilot Pilotage Oy hakee luotsikutterinhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotkan luotsausalueelle Orrengrundin tukiasemalle. Työskentelypaikkoihin kuuluu nimetyn asemapaikan lisäksi myös Kotkan luotsiasema.

Työtä tehdään viikko työtä - viikko vapaata -järjestelyllä. Työantaja tarjoaa käytössään olevista kiinteistöistä majoituspaikan työviikolla. Työehtosopimuksen mukaisesti viikoittaisesta töihin matkustamisesta ei makseta työntekijöille erillistä korvausta. 
 
Luotsikutterinhoitaja kuljettaa luotseja Finnpilotin luotsiveneillä ja autoilla. Hän työskentelee kotimaanliikenteessä liikennealueella III veneillä, joiden suurin bruttovetoisuus on alle 100 ja suurin koneteho alle 750 kW. 
 
Tehtävään valittavalta edellytetään riittävää kokemusta merellä työskentelystä, veneiden käsittelystä ja moottorien kunnossapidosta. Valittavalla on oltava:

 • kotimaanliikenteen laivurin pätevyyskirja,
 • koneenhoitajan pätevyyskirja (kotimaanliikenne, koneteho alle 750 kW), 
 • voimassa oleva laivaväenlääkärintodistus, 
 • rannikkolaivurin radioliikennetodistus (SRC-radiopätevyystodistus), 
 • hyvä terveys ja fyysinen kunto sekä 
 • voimassa oleva B-ajokortti. 

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävään valittavalle suoritetaan työhöntulotarkastus ja huumeseula.

Lisätietoja tehtävästä antavat alueluotsivanhin Sami Saarinen, puh. 040 779 8845 ja kuljetusjohtaja Aki Marjasvaara puh. 050 371 8212.

Hae työpaikkaa viimeistään 2.1.2019 klo 09:00 mennessä lähettämällä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja erittely pätevyyksistäsi sähköpostilla osoitteeseen hr@finnpilot.fi. Sähköpostiviestiin otsikko "Työhakemus".

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

 • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

  Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

 • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

  Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...