27.2.2019 14.00

Finnpilot hakee luotsia Helsingin luotsausalueelle

Merenkulun huippuosaaja, tule meille töihin! Finnpilotin luotsina pääset tekemään merkityksellistä työtä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa.

Luotsin tehtävään valinta edellyttää voimassa olevaa merikapteeninkirjaa ja merimieslääkärintodistusta sekä vahvaa merenkulun käytännön kokemusta. Lisäksi vaativan turvallisuusasiantuntijatehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) ja asiakaspalvelulähtöistä ja vuorovaikutteista otetta työhön.

Luotsin toimeen kuuluu koe- ja oppilasaika, jolloin luotsi koulutetaan tehtäviin. Tehtävän alkamisajankohta sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Tarjoamme luotseille mielenkiintoisen ja haastavan työn, koulutuksen työhön ja työvälineisiin sekä kannustavan työyhteisön. Palkka- ja työehdot määräytyvät luotsaustoimialan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätiedot:

Lisätietoja antavat alueluotsivanhin Jukka Ketonen, jukka.ketonen@finnpilot.fi, puh. 040 554 0480 ja luotsausjohtaja Sanna Sonninen, sanna.sonninen@finnpilot.fi, puh. 040 829 9769.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 21.3.2019 mennessä osoitteella Finnpilot Pilotage Oy, PL 520, 00101 Helsinki tai sähköpostilla info@finnpilot.fi.

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...