1.4.2019 12.00

Finnpilot tasapainottaa työmatkustuksesta aiheutuvia päästöjään lahjoituksella Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön

Finnpilot on liittynyt mukaan matkatoimisto Carlson Wagonlit Travelin (CWT) matkustusrahastoon, jonka kautta Finnpilotin työmatkustukseen liittyvät hiilidioksidipäästöt pystytään jatkossa tasapainottamaan lahjoituksella BSAG:n Itämeri- ja ilmastotyöhön.

Lahjoitus on kuusi euroa per matkustuksesta syntynyt Co2-tonni. Euromäärä perustuu BSAG:n kanssa laskettuun Co2-päästöjen kompensaatioportfolioiden keskihintaan. Finnpilot tekee työmatkoihinsa liittyvän lahjoituksen BSAG:lle aina vuoden alussa, kun edellisen vuoden lennot on raportoitu.

Liikematkustuksesta aiheutuvien hiilidioksidipäästöjen kompensoinnin lisäksi Finnpilot pyrkii järkevillä reittivalinnoilla ja etäkokouksia lisäämällä vähentämään merkittävästi työmatkustukseen liittyviä päästöjään.

Lisätietoa Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työstä: https://www.bsag.fi/fi/itameri/

Lisätietoa Carlson Wagonlit Travelin matkustusrahastosta:
https://www.bsag.fi/fi/liikematkatoimisto-carlson-wagonlit-travel-teki-jo-toisen-sitoumuksensa/

 

 
Luotsin blogikirja

Saaristomeren luotsi kertoo työstään.

  • 5.10.2018 Mikä on turvallista?

    Jaa, syksy saa. Lehti puussa kellastaa ja hyöky meren ärjyvän rantaan voimalla paukahtaa. Trallalaa. Onneksi opiskelin merenkulkua, enkä kultturiantropolologiaa. Jään Räikköselle haikurunoudessa. Muun muassa. Ennustan: kohta ripsahtaa ensilumi. Se on jokin...

  • 25.9.2018 Kehittämättömyydessänsä

    Hei taas. Toivottavasti ette kyllästy, kun olen jatkuvasti äänessä. Onkohan siitä nyt jo monta vuotta, kun päätettiin olla digitalisaation edelläkävijöitä ja ihan maailman kärjessä kaikissa älykkäissä asioissa? Viisi viiva kymmenen ehkä. Se on sinänsä hieno...